pand op kaart omgeving pand
Uitzonderlijk karaktervolle herenwoning (195m²) met 5 slaapkamers, tal van indelingsmogelijkheden, terras met overdekte buitenkeuken (70m2) en atelier/garage van maar liefst(179m²).
Laag EPC : 253kWh/m² - Gerestaureerde voorgevel – Kwalitatief en stijlvol 

Gelegen in de statige wijk ‘den dreihoek’ met z’n  prachtige gevels. In de woning zijn de goed bewaarde, authentieke elementen alomtegenwoordig; kroonlijsten, hoge plafonds(3.6m), volhouten  deuren, originele planché, mozaïekvloeren, marmeren openhaarden, etc…

De woning bevindt zich op wandelafstand van centrum A’pen, centraal station en de Zoo met zijn vernieuwde Elisabethzaal en congrescentrum. In de nabijheid vindt u verschillende drank- en eetgelegenheden, grootwarenhuizen en sportfaciliteiten. Het openbaar vervoer is alom tegenwoordig en u bent in een mum van tijd op belangrijke verbindingswegen.

De benedenverdieping van maar liefst 179m² bestaat in zijn huidige toestand uit een atelier aan de achterzijde, kantoor en sanitair blok in het midden met aan de voorzijde een ruime garage.  Ideaal voor mensen met een vrij beroep of een artistieke creatieveling.  Bovendien beschikt het volledige atelier over een kelder, wat handige stockage ruimte met zich meebrengt.

Op de 1ste, 2de en 3de etage bevindt zich de authentieke woning, met legio mogelijkheden naar eigen invulling en smaak.

We betreden de woning op de 1ste etage in de riante leefruimte van ca 52m².  Dankzij de diverse plafondhoge raampartijen aan weerszijde kan er genoten worden van  een zee aan daglicht.  De combinatie met de signatuur van de planchetvloer zorgt voor een warme huiselijke sfeer.  Aansluitend bevindt zich de hal met toegang tot keuken en bijkeuken. De prachtige retrokeuken met originele vloertegels is uitgerust met een spoelbak, vaatwasmachine met industriële look, professioneel gasfornuis met ruime oven, dampkap en aangebouwde eettafel.

Middels de bijkeuken krijgt u rechtstreekse toegang tot het gezellige terras van 31m² met achterliggend, een overdekte buitenkeuken/atelier van maar liefst 40m², alsook voorzien van een gasfornuis met oven. Hier is het zalig vertoeven, zowel tijdens de zonnige wintermaanden als warme zomerdagen. Mits enkele kleine aanpassingen kan deze ruimte omgevormd worden tot een extra werkplaats/atelier.

Via de originele trap betreden we de 2de etage, waar zich drie slaapkamers bevinden met een volwaardige grootte  van ca 17m², 15m² en 14,5m². Deze genieten eveneens van een hoge plafondhoogte en originele planchet vloeren.

Vervolgens treffen we op de 3de etage 2 slaapkamers van ca 15m², waarvan één beschikt over een functionele mezzanine van 15m².  Alsook beschikt deze etage over een aansluitende, vernieuwde badkamer met toilet.  Deze is uitgerust met een ligbad, instapdouche met stijlvolle tegels, handdoekenradiator en lavabo.
 
Bijzonderheden :
  • Authentieke elementen
  • Atelier 179m²
  • Ligging
  • Veel licht
  • Terras + buitenkeuken/atelier
  • Indelingsmogelijkheden
  • Laag EPC

Voor GRATIS SCHATTING ga naar www.immovasta.be of bel 03/289.70.30
  
Algemeen
Adres
:
Van Geertstraat 10, 2018 ANTWERPEN
Aantal slaapkamers
:
5
Aantal badkamers
:
1
Bewoonbare oppervlakte
:
195 m²
Oppervlakte living
:
36 m²
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
Alu
Indeling
Kelder
:
122 m²
Inkomhal
:
6.5 m²
Atelier
:
130 m²
Garage
:
43 m²
Leefruimte
:
36 m²
Eetkamer
:
14.6 m²
Hal
:
7.7 m²
Toilet
:
2.4 m²
Keuken
:
16.6 m²
Terras
:
31 m²
overdekt terras
:
39 m²
Overloop
:
3 m²
Slaapkamer 1
:
17.4 m²
Slaapkamer 2
:
14.3 m²
Slaapkamer 3
:
14 m²
Overloop
:
3 m²
Slaapkamer 4
:
16 m²
Hal
:
2.6 m²
Slaapkamer 5
:
31.6 m²
Badkamer
:
10 m²
Financiële Info
Prijs
:
649.000 EUR
Registratierechten
:
64.900 EUR
Honorarium notaris inc BTW
:
3.239 EUR
Totale kosten
:
68.139 EUR
Totale kostprijs
:
717.139 EUR
Lasten

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Bestemming
:
Woongebied
EPC
:
253 kWh/m²
Unieke code
:
20191126-0002222477-RES-1
Erfgoed
:
Nee

CONTACTEER ONS OVER DIT PAND