Foto 1 van 7
pand op kaart omgeving pand
Recent vernieuwd, multifunctioneel verzorgd magazijn (showroom, handel, parking, opslag,….) met een oppervlakte van 155m² (parkeerplaats voor 7 à 8 wagens).  Het magazijn is gelegen op een centrale locatie te Antwerpen. 

Qua mobiliteit is het uitstekend gelegen met de Ring, Singel ,Antwerpen Centrum, Station van Antwerpen in de directe nabijheid.   Het betreft een locatie met heel wat bedrijvigheid in een constant evoluerende stadsontwikkeling en heropleving van het Kievitplein.  Mede hierdoor vindt u in deze opkomende, hippe buurt diverse horecazaken, koffiebars, multimediazaken,…..

Het magazijn heeft een totale oppervlakte van ca 155 m2 welke u via de automatische sectionale poort betreedt.  Bij het betreden van het magazijn vindt u aan uw rechterzijde vindt u een kantoorruimte van ca 10 m2.   Het magazijn heeft volgende afmetingen : breedte : 7,3m x diepte :  21,3m en een hoogte van 2,9 m hoogte. De automatische sectionale poort heeft een poortopening van 2,68 m hoog en 3,1 m breed waardoor ze eveneens geschikt is voor laad- en losmogelijkheden van kleinere bestelwagens.

De open opslagplaats van 155m² heeft een epoxyvloer als ondergrond. Deze ruimte biedt tal van mogelijkheden zoals parking, stockage (magazijn), atelier,…..  Ze is eveneens voorzien van een sanitaire ruimte.  Middels de diverse lichtkoepels over de ganse lengte van het magazijn, kan u hier tevens genieten van voldoende daglicht.

Huurprijs 1500€/mnd+btw, excl kosten, (elektriciteit is met een individuele meter, verrekening van onroerende voorheffing en provinciebelasting op het einde van het jaar).

Bijzonderheden :
Centrale locatie
Multifunctionele ruimte
Verzorgd gebouw
Individuele meter
Onmiddellijk beschikbaar

  
Algemeen
Adres
:
Somersstraat 39, 2018 ANTWERPEN
Bewoonbare oppervlakte
:
155 m²
Grondoppervlakte
:
157 m²
Voorgevel
:
7 m
Perceel breedte
:
7 m
Beschikbaarheid
:
Onmiddellijk
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
PVC
Comfort binnen
:
Dubbele beglazing, Alarm, Videofoon, Garagepoort met afstandsbediening
Architectuur
:
Modern
Indeling
Ontvangstruimte
:
10 m²
Magazijn
:
147 m²
Financiële Info
Prijs
:
1.500 EUR
Kadastraal inkomen
:
642 EUR
Lasten

Stedenbouwkundige informatie
EPC
:
In aanvraag
Overstromingsgevoelig
:
Nee
Afgebakend overstromingsgebied
:
Nee
Afgebakend oeverzone
:
Nee
Risicozone voor overstromingen
:
Nee
Erfgoed
:
Nee