pand op kaart omgeving pand
Een moderne, gerenoveerde en multifunctionele commerciële ruimte van 50m².  Gelegen in het hartje van het ‘nieuwe’ trendy Borgerhout, werkelijk een uitstekende ligging met veel passage en beweging,. 

Dit sfeervolle handelspand werd gerenoveerd met kwalitatieve materialen en uitgevoerd met oog voor detail.   Lage algemene kosten, energiezuinig, voldoet aan isolatienorm 2020. – Ideaal als praktijkruimte, handelsruimte of kantoor.  De functionaliteit leent zich tot combinatie wonen/werken, echter zonder mogelijkheid tot domicilie.
De recente her-aanleg van de Kroonstraat, Moorkensplein met zijn historisch districtshuis en tal van nieuwe horecagelegenheden, zijn typerend voor het ‘nieuwe Borgerhout’. Het biedt zeker en vast een meerwaarde.

Het handel gelijkvloers maakt deel uit van een geheel gerenoveerd gebouw met 9 wooneenheden. De mobiliteit is uitstekend.  Het openbaar vervoer (bus, tram en trein) is overal aanwezig, met als surplus Antwerpen Centraal(5min). De nabijheid van verschillende belangrijke wegen van en naar het centrum maakt de ligging ook interessant met de wagen. Ontspannen kan u in het levendige Zurenborg en Stadspark, dat zich beide op wandelafstand bevindt.

U betreedt het gelijkvloers rechtstreek of via de algemene inkomhal in de commerciële ruimte van 27,5m² met geïnstalleerde keuken.  Deze heeft een mooie doorlopende parket als ondergrond en dankzij de grote raampartij aan de voorzijde, valt er heel wat aangenaam daglicht binnen.  De keuken is uitgerust met een composieten werkblad, elektrische kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven en spoelbak.  Aansluitend bevindt zich een aparte, functionele kantoorruimte van 10,5 m².  

Achterliggen vindt u hier een prachtige badkamer welke voorzien is van een ruime inloopdouche, aansluiting was-droogmachine, grote lavabo met meubel, spiegel en hangtoilet.
De natuursteen tegel geeft hier een moderne en frisse look.  Middels de raampartij heeft u geen gebrek aan natuurlijk licht en lucht.

Het hele gebouw heeft dit jaar een grondige renovatie gekend waarbij ook het dak werd vernieuwd en voldoet aan de isolatienorm 2020.

Bijzonderheden:
*Volledig gerenoveerd
*Individuele meters voor water, gas, elektriciteit
*EK conform
*Dak voldoet aan ISO2020-norm
*Lichtinval
* multifunctionaliteit

  
Algemeen
Adres
:
Kroonstraat 167 - GLV, 2140 BORGERHOUT
Aantal badkamers
:
1
Bewoonbare oppervlakte
:
48 m²
Voorgevel
:
5 m
Beschikbaarheid
:
Bij akte
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
PVC
Indeling
Commerciële ruimte
:
27.5 m²
Kantoorruimte
:
10.5 m²
Badkamer 1
:
7.5 m²
Financiële Info
Prijs
:
149.900 EUR
Kadastraal inkomen
:
738 EUR
Registratierechten
:
14.990 EUR
Honorarium notaris inc BTW
:
2.272 EUR
Totale kosten
:
17.262 EUR
Totale kostprijs
:
167.162 EUR
Lasten

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Niet van toepassing
Bestemming
:
Woongebied
EPC
:
In aanvraag
Overstromingsgevoelig
:
Nee
Afgebakend overstromingsgebied
:
Nee
Afgebakend oeverzone
:
Nee
Risicozone voor overstromingen
:
Nee
Erfgoed
:
Nee

CONTACTEER ONS OVER DIT PAND